Om företaget

Nya tider med gamla kunskaper. Som de flesta känner till är det väldigt svårt att skriva någonting om vad man själv tycker om sitt företag. Här kommer dock liten presentation av oss. Företaget har tre specialgrenar inom området att renovera och skydda fastighets utsidor samt bygga om och bygga till.

 

  • Byggnadsplåtslageri
  • Takskottning: Skotta säkert med licenserad personal
  • Fasadrenoveringar balkonger och ställningar
  • Lättare smide

 

Byggnadsplåtslageri

Det är den allra starkaste av våra specialiteter. Jag är själv utbildad plåtslagare och har arbetat med detta i över trettio år i Sverige. På slutet av nittiotalet hedrades detta kunnande med mästarbrev från Förtagarnas riksorganisation. I dag finns ett tiotal fullt utbildade plåtslagare som arbetar med moderna maskiner inom ABC-området, vi har höga krav på oss själva och våra kunder är nöjda. Vår maskinpark och tillverkningsverkstad ligger i Spånga. Företaget är mobiliserat med bekväma mindre transportbilar så att framkomligheten och servicen fungerar väl efter kundens behov.

 

Fasadrenoveringar balkonger och ställningar

Vi har en totallösning till våra kunder med egna fasadställningar och betong- arbetare samt murare i tredje generationen. De senaste 10 åren har vi gjort hundratals balkonger i storstockholmsområdet och ett stort antal fasadrenoveringar samt putslagningar. Styrkan ligger en kombination med egen plåt- och smidesavdelning som snabbt och i samråd med beställaren och projektledaren kan styra arbetet till den optimala nivån när detta gäller kvalitet och färdigställande. Vi anpassar bra ekonomiska totallösningar efter kundens behov. Inom företaget har vi utbildad personal med certifikat för ställningsbyggnad.

 

Lättare smide

I våra lokaler i Spånga finns en liten men mycket effektiv smidesverkstad där vi kan producera konstsmide, räcken, grindar och inbrottsgaller. Vi reparerar mindre stålkonstruktioner och tillverkar speciella takskydd, vi uppfyller alltid kundens önskan och kan konstruera lite extra utöver de vanliga.

 

 

 

 

 

Välkommen att kontakta oss!

 

Oke Saarenpää

 

 

Kontakta oss för offert

oke@citybyggteknik.se

City Plåt och Byggteknik Sverige AB ingår i Entreprenörsföretagen (Plåtslageriernas Riksförbund).

Entreprenörsföretagen byggnadsplåt